Sorteer op
 • Takeya Traveler Thermosbeker 500 ml Blush - FlipLock™ Deksel
  Takeya Traveler Thermosbeker 500 ml Blush - FlipLock™ Deksel
  € 28,95
 • Takeya Traveler Thermosbeker 500 ml Artic - FlipLock™ Deksel
  Takeya Traveler Thermosbeker 500 ml Artic - FlipLock™ Deksel
  € 28,95
 • Takeya Traveler Thermosbeker 500 ml Aqua - FlipLock™ Deksel
  Takeya Traveler Thermosbeker 500 ml Aqua - FlipLock™ Deksel
  € 28,95
 • Takeya Traveler Thermosbeker 500 ml Onyx - FlipLock™ Deksel
  Takeya Traveler Thermosbeker 500 ml Onyx - FlipLock™ Deksel
  € 28,95

De ultieme thermosbeker kopen 

Uw favoriete dranken meenemen wordt een waar feestje met de Takeya traveler thermosbeker. Met de traveler thermosbeker kunt u altijd en overal genieten van uw favoriete drankje. Neem uw drankje bijvoorbeeld mee onderweg naar het werk, naar het strand, in de trein of tijdens een wandeltocht. In de webshop van Theeje kunt u de beste kwaliteit thermosbekers kopen en bent u ook nog eens verzekerd van de beste prijs.

Voordelen van de traveler thermosbeker 

Bent u vaak onderweg? Uw favoriete losse thee neemt u natuurlijk het liefst met u mee als u onderweg bent. Met een Takeya thermosbeker kunt u overal en altijd genieten van uw favoriete drankje. De traveler thermosbeker houdt namelijk warme dranken tot wel 12 uur warm en houdt koude dranken tot wel 24 uur koel. Bovendien is de thermosbeker met de FlipLock™ Deksel dat handig openklapt om makkelijk van te nippen en weer simpel dichtklikt voor een 100% lekvrije afsluiting.

Goed voor het milieu 

De traveler thermosbeker zorgt er voor dat u onder andere minder papieren bekertjes hoeft te gebruiken en is het bij een eigen thermosbeker bovendien erg milieuvriendelijk en voordelig. Dankzij het stijlvolle design en compacte formaat neemt u uw thermosbeker gemakkelijk overal mee naartoe. 

© 2016 - 2024 Theeje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel