Sorteer op
  • Gele Thee - China Huang Ya Yellow Tips
    Gele Thee - China Huang Ya Yellow Tips
    € 6,85
  • Gele Thee - Kekecha
    Gele Thee - Kekecha
    € 7,95

Gele thee kopen 

Wilt u graag gele thee kopen? Gele thee is een zeer zeldzame en duurdere theesoort die zeer belangrijk is in de traditionele Chinese thee. Gele thee wordt op zeer kleine schaal gefermenteerd en de theebladeren worden zogenaamd vergeeld. Hierdoor ontstaat een unieke gele thee die vergelijkbaar is met groene thee, maar iets zachter en ronder is. Met zijn verleidelijke geur, smaak en de vele gezondheidsvoordelen is het een zeer bijzondere thee. Online gele thee kopen doet u snel en eenvoudig bij Theeje.

Premium kwaliteit gele thee  

Houdt u ook zo van gele thee of wilt u het graag eens een keer proberen? Dan bent u bij Theeje aan het juiste adres. Gele theesoorten worden geproduceerd door alleen de meest malse en sappigste theebladeren van de theestruik te plukken. Daarna worden de bladeren omhuld en gestoomd, waardoor het het typische grasachtige smaak van groene thee verdwijnt. Onze premium kwaliteit gele thee is de zeldzaamste van de 6 soorten losse thee, een speciale Chinese thee die in de oudheid alleen was voorbehouden aan de keizers.

 Hoeveelheid - ​2 gram per kop        ​ Temperatuur - 70 tot 80 °C        ​ Trektijd - 1 tot 3 minuten​        ​ Moment van de dag - ochtend, middag en avond

© 2016 - 2024 Theeje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel